Swap.points


Woon je niet in de buurt van onze library? Bestel online en haal je order bij één van onze swap.points in de buurt op. 

Swap.Point. Een punt waar je gratis je online orders kunt ophalen en retourneren. Zo simpel is het. Je hoeft dus niet de moeite te doen stad en land te doorkruisen om langs te komen op de Westerstraat, en zit je niet met de hoge kosten van verzenden. Plus je ontdekt nog eens leuke plekken bij jou in de buurt. Of je nu koopt of leent, je mag altijd gebruik maken van een swap.point. 

Nog geen swap.point bij jou in de buurt? Geen probleem! We sturen ook gewoon direct naar je huis (€4,95 verzendkosten).

Check hieronder wie er allemaal mee doen. Heb je een suggestie voor een toffe plek die perfect zou zijn als swap.point? Laat het ons zeker weten want we willen ons netwerk heel graag verder uitbouwen!

Fraenck


Arnhem - Centrum
 
 
Fraenck richt zich als concept store op duurzaamheid en lokale producten. Een combinatie van lokale en eerlijke productie, natuurlijke of gerecyclede materialen en een sociale aanpak vormen de basis van de collectie.
 
 Beekstraat 30, 6811 DW Arnhem
 

Check hun website voor de actuele openingstijden: 

Monsak


Amsterdam West


In het atelier van Monsak kan je terecht voor je perfecte tas gemaakt van upcycled leer in Amsterdam. Koop een tas in de atelier shop, customize een tas, laat je eigen tas design maken of volg een workshop en steek zelf de handen uit de mouwen.

Orteliusstraat 15-D, 1056 AR Amsterdam
 

(Monsak is flexibel qua openingstijden, dus goed om eventjes te bellen om te checken of ze open zijn (06-20519688)

WhatTheFAmsterdam - Zuid
 
 
Precies tussen de Pijp en Oud Zuid op de Roelof Hartstraat 52 vind je WHATTHEF: een frisse en gezellige winkel boordevol kleurrijke duurzame kleding, sieraden en (woon)accessoires. Onze merken zijn een mix van Nederlandse en andere Europese merken zoals CharlieMary, JLabel, Alchemist, Rita Row, Elements of Freedom, Gloria!Gloria!, Blanche, Tomorrow, Leon & Harper, Ekyog, Denise Roobol, I Am Jai, Riverstones, Atelier Minerale, Bowls & Dishes, Onshus, Hvisk, Hella, Laulabel en nog veel meer! 
 
Roelof Hartstraat 52H, 1072 VL Amsterdam
 

Check hun website voor de actuele openingstijden: 

De Naaierij
Den Haag
 
 
De naaierij is een duurzaam naaiatelier, waar we je willen helpen jouw kijk op mode te veranderen of verbreden. Daarom organiseren we elke vrijdag en zaterdag een repaircafé, waar wij iedereen leren hun kapotte kleding te repareren. Daarnaast repareren we ook kleding voor iedereen die dat wil, op een leuke originele manier. We willen zo graag laten zien dat kleding een verhaal heeft gehad, in plaats reparaties te verstoppen. 
 
Suezkade 48, 2517 BW Den Haag
 
Check hun website voor de actuele openingstijden: