Reiniging


Een mooie collectie, die helemaal spik en span voor jou klaar hangt. Dat gaat natuurlijk niet vanzelf. Wij zijn heel toegewijd om alle kledingstukken tip top in orde te houden, maar hebben jou daar ook bij nodig.
 
Sommige kledingstukken die je leent ontvangen we graag schoon van je terug, zodat het direct weer de library in kan. Van andere items (met fragiele of gecompliceerde materialen) nemen wij de reiniging op ons. Op het label van elk kledingstuk vind je korte wasinstructies die wij per kledingstuk hebben bepaald.
Zorg ervoor dat je de kledingstukken op de gevraagde manier retourneert zodat de volgende persoon er weer zsm plezier van heeft. Is er iets niet duidelijk, kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Wist je dat de manier waarop je voor je kleding zorgt een grote impact op de levensduur van een item én het milieu heeft?

Daarom gebruiken wij het 100% natuurlijke en fairtrade wasmiddel Seepje en wassen we met de toonaangevende wasmachines van AEG.  


 
Wasvoorschriften

A: Dit kledingstuk ontvangen we graag op 30º gewassen en gestreken (binnenstebuiten) van je terug. Gebruik je een droger? Kies dan het programma voor fijne was op de laagste temperatuur.

B: Dit kledingstuk ontvangen we graag op 30º gewassen van je terug. Strijken is niet nodig. Gebruik je een droger? Kies dan het programma voor fijne was op de laagste temperatuur.

C: Dit kledingstuk ontvangen we graag gewassen volgens het wol wasprogramma (max. 30º) en gestreken (binnenstebuiten) van je terug. Dit kledingstuk mag niet in de droger.

D: Dit kledingstuk ontvangen we graag gewassen volgens het wol wasprogramma (max. 30º) van je terug. Strijken is niet nodig. Dit kledingstuk mag niet in de droger.

E: Dit kledingstuk kan zo terug naar LENA.

Omdat het gaat om fragiel materiaal nemen wij de nazorg graag op ons en zorgen dat het weer fris de library in gaat. Wij wassen het in onze speciale AEG machine of doen een handwas.
(Wil je dit item toch zelf ook een keertje tussendoor wassen? Dat mag zeker, maar dan is het op eigen risico.)

F: Dit kledingstuk kan zo terug naar LENA.
 
Omdat het gaat om een moeilijk te reinigen materiaal nemen wij de nazorg graag op ons en zorgen dat het weer fris de library in gaat. Wij stomen het kledingstuk zelf of laten het door een specialist reinigen. 
(Wil je dit item toch zelf ook een keertje tussendoor wassen? Dat mag zeker, maar dan is het op eigen risico.)

Laundry service


Geen tijd om zelf je LENA wasjes te doen en wil je wel komen wisselen? 
Soms komt het qua planning net allemaal niet zo lekker uit. Geen nood, daarvoor hebben we de LENA laundry service in het leven geroepen. 
  • €12,50 per maand: je mag alles ongewassen retour brengen zodat wij alles weer fris en schoon kunnen wassen met Seepje en AEG. 
Stuur ons een mailtje als je deze service wilt activeren.
  • €2,50 per item: Wil je sporadisch van de laundry service gebruik van maken? Geen probleem! Je kunt ook los een wasbeurtje kopen. 
Deze kun je in de winkel afrekenen of aangeven bij het online aanmelden van je retouren.