KNHM Participaties BV richt zich op hen die ondernemerschap combineren met het behalen van maatschap­pelijke doelen. Of het gaat om een organisatie die de lokale economie stimuleert of die ouderen meer bij de maatschappij betrekt, KNHM Participaties BV investeert door middel van geld en kennis. Zij maakt ondernemers minder afhankelijk van subsidies, waardoor die meer ruimte hebben om te investeren in kwaliteit en continuïteit. Zo verschuiven we de focus naar duurzame vooruitgang, in plaats van snelle winst.

www.knhm.nl
 

LENA wast met Seepje. Seepje is een 100% plantaardig en fairtrade wasmiddel uit Nepal. Wij wassen onze kleren namelijk met de schillen van de Sapindus mukorossi-vrucht, superschillen die bij aanraking met water een natuurlijke vorm van zeep afstaan.

Samen met jou willen wij de wereld schoner en mooier wassen! Want wanneer jij jouw kleren met Seepje wast, zorg je samen met ons voor betere werk- en leefomstandigheden, en natuurbehoud in Nepal.

www.seepje.nl
 

Stichting DOEN zet zich de komende jaren in voor het versnellen van transities naar een circulaire economie waarin het gemeenschappelijke voorop staat, waar iedereen kan meedoen en waar ruimte is voor radicale verbeelders die een nieuwe blik op de wereld tonen. Door het groter, sterker en zichtbaarder maken van pioniers die zich hiervoor inzetten. 

www.doen.nl
 

Met de Sustainable Fashion Gift Card geef je een origineel en duurzaam cadeau. Degene die je wil verrassen verzilvert de cadeaukaart bij zo’n 60 aangesloten (web)shops, kledingbibliotheken en belevenissen, zoals workshops. Denk hierbij aan LENA, styling sessies van Indiaan in je Kast of maak je eigen duurzame tas bij Monsak.

www.sustainablefashiongiftcard.nl
 

Met geld kun je veel invloed uitoefenen om de wereld mooier te maken. Voor onszelf en voor volgende generaties. Daarom investeert de ASN bank in duurzame ontwikkeling. Dat doen ze al sinds hun oprichting in 1960 met respect voor mens, dier en natuur. 

www.asnbank.nl