Uitgeleend? En nu?Aftercare
 
Check voor het retourneren op het kledingkaartje of in jouw account naar de wasvoorschriften en lever je kledingstuk volgens deze instructies in. Zo kunnen wij je retour weer snel verwerken zodat de volgende lener er weer plezier van kan hebben!

Geen zin of tijd? Geen probleem! Je kunt altijd een wasbeurtje voor €2,50 kopen. Als je via een swap.point of per post retourneert kun je dit bij het aanmelden van je retour aangeven. 


Try Before You Buy 


Ben je zo blij met een kledingstuk dat je het wil kopen? 
Top, dat is dus een goede try-before-you-buy! Daar houden we van. Bewuster kopen.
 
Door het eerst te lenen spaar je tot wel 50% korting op de verkoopprijs. Elke maand aaneengesloten lenen staat voor 10% korting. 
  
Laat het ons in de winkel weten (je hoeft het item hier niet voor mee te nemen) of stuur ons een mailtje en dan halen we het item direct uit je account. 
 

Wissel het in voor iets nieuws! 


Zo maak je LENA écht onderdeel van je kledingkast en heb je altijd iets nieuws om aan te doen. En het extra leuke hieraan is dat hiermee je behoefte om iets nieuws te willen kopen echt verdwijnt. Let maar op ;)
 
 
Bij LENA (Westerstraat)

Kom langs bij onze library om te wisselen. De hele collecties hangt daar dus genoeg keuze voor je volgende favorite item. Het registreren en verwerken van je retouren doen wij voor je in de library.
Je kunt online ook vast items reserveren door een order te plaatsen en aan te geven dat je deze bij LENA wilt ophalen.
 
Via een swap.point:

1. Zoek iets nieuws online uit en plaats je order. Je kunt in de checkout aangegeven dat je deze bij een swap.point wilt ophalen.
2. Je kunt vanaf de ophaaldag van je order deze bij het swap.point ophalen en neem je retouren mee in een gesloten zak met je naam erop.
3. Registreer je retouren online via My Account (klik hier voor instructievideo) en bevestig deze met de unieke return code die je bij het swap.point kunt vinden.

Per post:

1. Zoek iets nieuws online uit en plaats je order. Je kunt in de checkout aangegeven dat het bij je thuis wilt laten bezorgen. Wij zorgen dat je nieuwe items zsm jou kant op komen.
2. Registreer je retouren online via My Account (klik hier voor instructievideo) en bevestig deze met de door jou gekozen pakket dienst + trackcode. Verzendkosten retour zijn voor eigen rekening.  

Alleen retourneren? 


Even geen zin in lenen? Enkel retourneren kan natuurlijk ook. Leen je niets, dan betaal je ook niets. Lekker flexibel.
 
Bij LENA (Westerstraat):

Het registreren en verwerken van je retouren doen wij voor je in de library.
 
Via een swap.point:

Registreer je retouren online via My Account (klik hier voor instructievideo) en bevestig deze met de unieke return code die je bij het swap.point kunt vinden. Retourneer je kleding in een gesloten zak met je naam erop.

Per post:

Registreer je retouren online via My Account (klik hier voor instructievideo) en bevestig deze met de door jou gekozen pakket dienst + trackcode. Verzendkosten retour zijn voor eigen rekening.