Merken

Wij stellen met veel plezier een zorgvuldig geselecteerde dames collectie voor jullie samen. 

Zo geven we vorm aan een groot assortiment ‘slow fashion’ waarbij stijl, creativiteit en kwaliteit key zijn. 

We combineren stijlvolle tijdloze labels met unieke designer items en one of a kind vintage stukken.
 

Schulz By Crowd


Schulz By Crowd is een Deens duurzaam merk opgericht in 2015 door Marie Schulz Kjæ. Haar passie is om kleding te ontwerpen met stijl, kwaliteit, vakmanschap en duurzaamheid. Ze werken enkel met luxe en duurzame stoffen zoals organic katoen en zijde.

www.schulzbycrowd.dk

TIMI

 
TIMI staat voor This Is My Independence. Dit is wat volgens oprichters Daphne Goudsmit en Hilde Bleijswijk de wereld een beetje mooier maakt: een onafhankelijke toekomst voor vrouwen wereldwijd.
Sjaals ontworpen in Amsterdam en gemaakt met veel liefde in Nepal.

www.timi-shop.com

iNDiViDUALS


iNDiViDUALS stelt vragen, exploreert en daagt de huidige mode-industrie uit.  iNDiViDUALS is opgericht in 2006 door AMFI - Amsterdam Fashion Institute.

www.individualsatafmi.nl

Soft Rebels


Bij het merk Soft Rebels vloeien het vrouwelijk en rebelse samen. Dit zie je terug in de keuze van de prints en combinaties van details.

www.soft-rebels.com

Studio Jux


Studio JUX is een lifestyle merk voor mode, verzorgingsproducten en interieur items. Sinds 2011 zijn we hét alternatief voor de oprukkende fast-fashion. Studio JUX staat voor Dutch design van kwalitatief duurzame materialen uit eigen productie. JUX is het Duitse woord voor plezier. Volgens studio JUX moet mode plezierig zijn voor iedereen; voor jou en voor iedereen die betrokken is bij het maken van jouw kleding

www.studiojux.com

Alexandra Frida


Het Nederlandse designer merk Alexandra Frida maakt comfortabele maar toch sexy kleding met een klassieke pasvorm. Ontwerpster Alexandra Vollebregt wil met haar designs de vrouwelijke vormen accentueren en de kracht van het lichaam benadrukken. Haar stofkeuze en prints laat haar speelse en avontuurlijke karakter zien.
 
www.alexandrafrida.com

MSCH


Moss Copenhagen is een Deens merk wat is opgericht in 2010. De collectie bestaat uit. Perfecte items voor wie van een minimalistisch design houdt en mooie kwaliteit stoffen.
 
www.mosscopenhagen.com 

O My Bag


O My Bag is een duurzaam tassen merk waarbij hun verhaal gaat over het maken van een positief verschil in de wereld, door producenten in kleine gemeenschappen in contact te brengen met de wereldmarkt en eerlijke werkgelegenheid te creëren.

www.omybag.nl

Nümph


Nümph is  gedreven door de wil en het verlangen om een speels en kleurrijk merk te creëren, dat een extra dimensie toevoegt aan je garderobe. Items die je persoonlijkheid omarmen en je in de schijnwerpers zetten als je een entree maakt.

www.numph.com

Monsak


In het atelier van Monsak kan je terecht voor je perfecte tas gemaakt van upcycled leer in Amsterdam. Koop een tas in de atelier shop, customize een tas, laat je eigen tas design maken of volg een workshop en steek zelf de handen uit de mouwen.

www.monsak.nl

MUD Jeans


Het is de missie van MUD Jeans om de vervuilende mode-industrie te veranderen door te beginnen met hét meest populaire kledingstuk: de spijkerbroek. Elke MUD-Jeans wordt namelijk na gebruik gerecycled en zo voorkomen wij dat deze duurzame grondstof op de afvalhoop belandt.

Dea Dora


Dea Dora is het eigen label van Diana Jansen (ook founder van LENA). Ze gebruikt deadstock stoffen voor haar collectie waarbij stijl en speelsheid samenkomen in haar vrouwelijke ontwerpen.

Kuyichi


Kuyichi Pure Goods is een Nederlands denim merk opgericht in 2001. Haar missie is om een positieve impact op de mode-industrie te maken. Na het zien van de vervuilende katoenindustrie in Peru is Kuyichi begonnen met het maken van pure producten van biologisch katoen.

www.kuyichi.com

KOI


Kings of Indigo heeft een duidelijk doel. Verandering teweegbrengen naar een schonere industrie. Door vooruitstrevend te denken is het merk altijd twee stappen voor de rest. Als pionier zijn ze altijd bezig met innovatieve materialen, duurzame productiemethoden en onderzoeken ze altijd hoe de impact op planeet en mensen verminderd kan worden.

www.kingsofindigo.com

HUNKØN


HUNKØN is een casual en speels kledingmerk uit Kopenhagen met een eclectische mix van sculpturale Japanse stijl en Scandinavisch minimalisme.

www.hunkon.com

Filippa K


Filippa Knutsson richtte het merk in 1993 op met het idee om aankleden stressvrij te maken. Zij zag dat er behoefte was aan simpele, praktische kleding voor het echte alledaagse leven – ontworpen met evenveel aandacht voor stijl en comfort.
Ze zetten hun hart en ziel in om de mode-industrie een nieuwe koers te laten varen: van snel naar langzaam door kleding te ontwikkelen waar je langer plezier van hebt.

www.filippa-k.com

HENK


HENK is een label dat kleding en tassen maakt uit stoffen uit de jaren tachtig en negentig waardoor alles uniek is. Alle items zijn uitgekozen en handgemaakt door Jasmijn Muskens.

POM Amsterdam


De zussen achter het merk POM Amsterdam Liesbeth en Violet Lotgering, maken sinds 2011 kwalitatief hoogwaardige sjaals en kleding waarin vrouwen zich mooi en krachtig voelen. Fashion items die unieke vrouwelijkheid benadrukken en waarmee je uiting geeft aan je ware, kleurrijke zelf: Dare to be Colourful.

www.pom-amsterdam.nl

King Louie


King Louie wil een zo duurzaam mogelijk product maken, wat steeds minder belastend is voor het milieu. Tijdloze items die lang meegaan. Kwalitatieve producten waarbij veel tijd wordt besteed aan het ontwerpen van een goede pasvorm en het vinden van de juiste stofkwaliteit. Dit resulteert in kleding die jarenlang met veel plezier gedragen kan worden.

www.kinglouie.nl